Turnkey oplevering

Wenst u totaal ontlast te worden tijdens het bouwtraject? Kies dan voor een Turnkey oplevering. Een Turnkey oplevering garandeert dat u als opdrachtgever totaal ontzorgd wordt. Alle taken die bij bouw of verbouw komen kijken draagt u over aan Huis&Heek. Van voorbereiding tot ontwerp en alle bijkomende zaken tot de uiteindelijke oplevering.

U als opdrachtgever krijgt een kant-en-klaar huis, woonkamer of kantoor opgeleverd. U hoeft alleen de sleutel nog om te draaien, Turnkey. Kiezen voor Turnkey oplevering betekent dat u tijdens de verbouw van uw woning volledig wordt ontzorgd. Een voordeel van Turnkey oplevering: één opdrachtnemer.

Alle werkzaamheden van de Turnkey oplevering van een bedrijfspand vallen onder de paraplu van één opdrachtnemer. Daardoor ligt de regie en coördinatie volledig bij de opdrachtnemer en houdt de opdrachtgever één aanspreekpunt. Eén opdrachtnemer betekent ook: één prijs. Leg je de Turnkey oplevering van je bouwopdrachten in handen van Huis&Heek, dan hoeft u niet overal prijzen van deelprojecten op te vragen en prijsonderhandelingen te voeren met allerlei onderaannemers. Prijs en termijn van uitvoering worden vooraf contractueel vastgelegd. Voor u betekent dat: 100 procent zekerheid.

Turnkey oplevering: alles tot in de puntjes uitgezocht, verbouwen zonder gezeur.

U heeft slechts één aanspreekpunt in plaats van meerdere, tijdens ontwerp, uitvoering en nazorg. Het ontwerp en de bouwkosten zijn altijd op elkaar afgestemd en deze zijn in een vroeg stadium inzichtelijk. Tijdwinst en dus lagere kosten door efficiëntere samenwerking van de betrokken partijen; Het verzorgen van alle vergunningen, berekeningen en contacten met overheden en nutsbedrijven. Kortere doorlooptijd van ontwerp tot en met uitvoering. Geen zorgen voor de opdrachtgever en toch blijft u betrokken.

Veiligheid, technische bouwvoorschriften, bestemmingsplannen, bouwvergunningen. De wet- en regelgeving in de bouw wordt steeds complexer en wordt regelmatig aangescherpt. U bent vaak niet op de hoogte van alle regels die bij een Turnkey oplevering om de hoek komen kijken. Huis&Heek is op de hoogte van alle recente wijzigingen in de Nederlandse bouwregelgeving. Daarmee heeft u de zekerheid dat u in zee gaat met een allround aannemingsbedrijf dat u alle administratieve werkzaamheden uit handen neemt. Ook een voordeel van Turnkey oplevering: betrouwbare onderaannemers.

Timmermannen, metselaars, grondwerkers, stukadoors, loodgieters, tegelwerkers, dakbedekkers, schilders en woninginrichters. Bij een Turnkey oplevering gaat Huis&Heek samenwerken met onderaannemers die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Dat betekent dat u als opdrachtgever geen omkijken heeft naar het selecteren van deskundige en betrouwbare bouwpartners. Huis&Heek is aanspreekpunt en blijft eindverantwoordelijke. Behalve dat deze werkwijze ontzorgt, bespaart het ook veel tijd en gezeur.

IMG_7476 IMG_7409 IMG_6718 IMG_6717 IMG_6710