Renovatie

Kozijnen renovatie

Het vervangen van kozijnen kent veel voordelen. Niet alleen geeft het uw woning een totaal ander aanzicht, ook isoleert het beter en vermindert het de kans op inbraak.

Kozijnen vervangen is zeer specialistisch werk. Huis&Heek kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren en adviseert u graag bij het kiezen van het juiste kozijn. Of het nu een hardhouten of kunststofkozijn betreft.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt. Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Bijvoorbeeld het vervangen van enkele beglazing naar dubbele of isolerende HR++ beglazing. Of het herstellen van kozijnen en gevelbetimmeringen die door de jaren heen zijn verkleurd, gescheurd of versleten.

Badkamer renovatie

Zowel een grote als een kleine badkamer bieden veel mogelijkheden voor aanpassing. U zult versteld staan.

Het is voor ons altijd weer een uitdaging om er een compleet en goed afgewerkt geheel van te maken. Alles wat een badkamer functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen.

Het verbouwen van een badkamer is geen langdurig proces. Vaak leveren wij binnen drie weken al op. Ook kunnen wij voor een tijdelijke sanitaire voorziening zorgen gedurende het bouwproces.

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

Zolder renovatie

Bij renovatie van de zolder kunt u naast isoleren of herstelwerkzaamheden na lekkage, denken aan het plaatsen van een dakopbouw, dakkapel, dakvensters, maatwerk kasten en/of het plaatsen van een vaste trap. Renovatiewerkzaamheden zijn werkzaamheden waarbij bestaande bouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde van het project veelal toeneemt. Renovatie zorgt er voor dat het project voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen.

Wij kunnen de zolder, dat toch vaak een veredelde opbergplek is, ook omtoveren in één of meerdere slaapkamers, kantoorruimte of wasruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het renoveren van uw zolder is de planning en de communicatie van groot belang. In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat u zo min mogelijk hinder heeft van de bouwwerkzaamheden en zullen de werkzaamheden volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

IMG_2330 IMG_6269
IMG_7722 IMG_7737