Over ons

Wat is een Turnkey oplevering?

Bij een Turnkey oplevering nemen we de totale realisatie van de nieuwe huisvesting of de aanpassing van de huidige huisvesting tot onze verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend zijn uw eisen en wensen het uitgangspunt. Tot in de kleinste details, reiken we mogelijkheden aan, zoeken we de optimale oplossingen waarbij uw wensen, smaak en sfeer afgetast en meegenomen worden. Een Turnkey oplevering start bij het opstellen van een programma van eisen en eindigt bij het opleveren van uw nieuwe woon- of werkomgeving, tegen een vooraf vastgestelde aanneemsom.

Verantwoordelijk voor prestatie

Huis&Heek draagt de totale verantwoordelijkheid voor de eindprestatie (uw vernieuwde woning). Dit is een groot verschil met het zelf inhuren van verschillende partijen (loodgieter, stukadoor, schilder, timmerman, woninginrichter enz) en dus van elke partij een offerte te krijgen en elke keer weer tijd vrij te maken. Op basis van de uitgewerkte stukken van Huis&Heek, zijn verrassingen dan ook vrijwel uitgesloten.

bellen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0341 – 226 704 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.  Contactgegevens

  Huis & Heek

  Bluesdreef 52
  3845 BT Harderwijk

  m: 06 55 53 33 42
  E: info@huisenheek.nl