Schilderwerk

Als huiseigenaar bent u zuinig op uw bezit. Om zorgeloos te kunnen blijven genieten is er regelmatig (schilder)onderhoud nodig. Wanneer u kiest voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid en niet zelf de ladder op wilt, kies dan voor Huis&Heek.

Goed onderhoud is het behoud van uw woningbezit. Tijdig investeren in schilderwerk zorgt ervoor dat uw woningbezit zijn waarde behoudt en dat u niet voor plotselinge, kostbare verrassingen komt te staan. Veelal wordt onderhoud gezien als een noodzakelijk kwaad en wordt het onderhoud zo lang mogelijk uitgesteld, met het oogmerk om kosten te besparen. Niets is echter minder waar, uitgesteld of achterstallig onderhoud vraagt veelal om een grotere investering. Wanneer houten gevelelementen niet op tijd worden onderhouden kunnen deze worden aangetast door houtrot. Het herstellen of zelfs vervangen van deze elementen vraagt een grotere investering. Tijdig onderhoud is dus een must.

Huis&Heek werkt samen met vakbekwame schilders die oog hebben voor detail. Wij zijn in staat om, in overleg met u, te bepalen welk onderhoud er aan uw schilderwerk verricht dient te worden en kunnen dit planmatig en efficiënt uitvoeren.

Een goed onderhouden huis en/of bedrijfspand biedt u een veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Planmatig onderhoud is dus belangrijk.

IMG_7692 IMG_7693 IMG_7695 IMG_7696